Αρχική > Αποκαλύψεις, video > Kymatica – Ντοκιμαντέρ {Full Movie} [Greek Subtitles]

Kymatica – Ντοκιμαντέρ {Full Movie} [Greek Subtitles]

Πέμπτη, 14, Ιουνίου, 2012 Σχολιάστε Go to comments

Κινούμενοι στο πληροφοριακό προφίλ αναλόγων φιλμ-ντοκυμαντέρ που συνδυάζουν την αυτογνωσία με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, όπως τα δύο μέρη του “What the bleep do we know” και το “The quantum apocalypse”, οι αμερικανοί δημιουργοί Daniel και Ben Stewart, γνωστοί από το συνωμοσιολογικό ντοκυμαντέρ “Esoteric agenda”, παρουσίασαν τον Ιανουάριο του 2009 το νέο τους ντοκυμαντέρ με τίτλο “Kymatica”.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οπτικοακουστικό εργαλείο που αποδίδει με επιτυχία μία ολιστική προσέγγιση του νεο-ανθρώπου, εμπεριέχοντας ισορροπημένες και προσεκτικές δόσεις μιας νέας μακροκοσμικής κοσμοθεώρησης και ρεαλιστικής ενδοσκόπησης.

Στο ντοκυμαντέρ αυτό, επιχειρείται μία εμπεριστατωμένη απομυθοποίηση ορισμένων μυθολογικών στοιχείων, κοινών στις μυθολογίες του αρχαίου κόσμου, προτείνοντας την εκδοχή της μεταφορικής καταγραφής ορισμένων σημαντικών κοσμολογικών φαινομένων που συνέβησαν στη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια. Παράλληλα, έχει σκοπό να θέσει (ή καλύτερα, να επαναφέρει) τον άνθρωπο στην πραγματική του υπόσταση και να τον αποδεσμεύσει από τους πολλαπλούς αντιληπτικούς περιορισμούς των θρησκειών και ορισμένων κοινωνικών και εξουσιαστικών συστημάτων, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την αξία της ατομικότητας και των ανεπηρέαστων προσωπικών επιλογών που καθορίζουν τη ζωή μας, ενώ επιπρόσθετα εμβαθύνει στις αιτίες των προσωπικών συμπεριφορών μας που προοπτικά επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Βασικά σημεία πάνω στα οποία κινείται η θεματολογία του ντοκυμαντέρ, αποτελούν έννοιες όπως η εξέλιξη, η ενότητα των πάντων, τα στοιχεία του εαυτού, ο Θεός και οι εκδηλώσεις του ως αρχετυπικές προβολές του ψυχισμού μας, το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον κλπ, στοιχεία που στο σύνολό τους συνδέονται μεταξύ τους με το κοσμικό φαινόμενο των δονήσεων, ως ένα είδος “ολιστικού κύματος” που συνδέει όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις μεταξύ τους, εξ ου και ο τίτλος του ντοκυμαντέρ, “Kymatica”.

Είτε ως απλή πληροφόρηση, είτε ως αιτία εμβάθυνσης στο Είναι μας και στην κατανόηση του κόσμου μέσα μας και γύρω μας, αυτό το ντοκυμαντέρ σίγουρα αξίζει να το δείτε με ιδιαίτερη προσοχή και ίσως αρκετές φορές πριν το κατανοήσετε! Ήδη υπάρχει διαθέσιμη μία δωρεάν μορφή του ντοκυμαντέρ, την οποία σας παραθέτουμε εδώ για δική σας ενημέρωση.

Το KYMATICA είναι ένα αξιόλογο ντοκιμαντέρ του Ben Stewart που ασχολείται κυρίως με τα διαφορετικά επίπεδα έλεγχου των ανθρωπίνων αναγκών: από την τροφή έως την ενέργεια, το σκοπό της χειραγώγησης της έκφρασης, την θρησκεία και την εσωτερικότητα και τέλος πως το ΕΓΩ με την βοήθεια του φόβου έχει διαμορφώσει την πραγματικότητα μας.

«Όταν πιστεύετε πως το τέλος είναι κοντά, πως η αποκάλυψη
έρχεται, όταν είστε σίγουροι πως το είδος μας είναι καταδικασμένο,
αυτό το προκαλέσατε εσείς. Και είχατε πολύ καλό λόγο….Εξελίσσεστε.
Σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους, σταματήστε να παραπονιέστε
για την παγκόσμια τυραννία, τις φυσικές καταστροφές, και δώστε προσοχή, γιατί ο κόσμος προσπαθεί να σας πει κάτι. Σας λέει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και πως να το διορθώσετε.»

Το Kymatica είναι το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διεργασίας, ένα ιδιαίτερα δημοφιλές ντοκιμαντέρ του διαδικτύου που συνδέει ωραία τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική, την έρευνα συνωμοσίας και την απόκρυφη ιστορία. Ο ταλαντoύχος Ben Stewart εστιάζει στην ανθρώπινη ιστορία μέσω ενός μυστικιστικού φακού. Μερικά κεφάλαια από τους τίτλους : Μυθολογία, Αρχέτυπα, η ψυχή, το τρίτο μάτι, τα σύμβολα, κλπ.

Η συνέχεια του Esoteric Agenda, εστιάζει στην ανθρώπινη και την παγκόσμια συνείδηση και καταδεικνύει πως ο άρρωστος ψυχισμός του ανθρώπινου είδους δημιουργεί αυτή τη τρελή ψευδαίσθηση που φέρνει όλο τον πόνο και το μαρτύριο.

Εμβαθύνει στις μεταφυσικές πτυχές συνδέοντας τους αρχαίους κρυφούς μύθους με την ιστορία και τον σύγχρονο τρόπο ζωής της κοινωνίας και το πολιτικό καθεστώς. Αναφέρεται ακόμα στον σαμανισμό, την δυαδικότητα, την αλήθεια για το DNA και τις μοντέρνες λανθασμένες αντιλήψεις. Σε τελική ανάλυση το Kymatica είναι ακόμα μία καταπληκτική ταινία που προσπαθεί να δώσει έμφαση στη θεμελιώδη παρερμηνεία που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα και η οποία έχει οδηγήσει σε δυσαναλογία μεταξύ του πλανήτη, της φύσης και των ειδών.

Εμφανίζονται ο Dr. Bruce Lipton και ο Henrik Palmgren

Join The Revolution

Αρχική

Advertisements
Κατηγορίες:Αποκαλύψεις, video
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. Σάββατο, 16, Ιουνίου, 2012 στο 09:35

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: